Meci de Liga 3

Am petrecut acest weekend la Satu Mare, la un concurs de șah. Rezultatele nu au fost grozave – am fost un fel de porumbel al păcii (4 remize, chiar și în poziții net câștigate).

S-a întâmplat să ajung la un meci de fotbal între CSM Olimpia Satu Mare (fosta primă divizionară) și CSM Sighetu-Marmației. Având în vedere sursele de finanțare, putem spune că au jucat primăriile din cele două orașe.

Spectacolul a fost ceva mai reușit în repriza a doua. Echipa din Sighetu-Marmației avea nevoie de victorie ca să ajungă la primul meci de baraj pentru accederea în Liga 2 (nu știu detaliile, dar este un fel de semifinală). Și am avut mult dramatism în ultimele secunde (mult mai puțin decât ultimul minut) când echipa oaspete a marcat golul victoriei și s-a calificat pentru semifinala despre care discutam anterior. Vor juca miercuri cu Primăria Bistrița.

Până acolo, fiecare echipa a marcat din câte un penalty.

Nu am mai fost de foarte mult timp la un meci (live) și chiar de și mai mult timp la un meci de Liga 3.

Impresiile unui spectator neutru:

Per total, o experiență interesantă doar din perspectiva că am văzut și așa ceva. Voi repeta experiența? Puțin probabil și cu siguranță nu în viitorul apropiat.